device_2

Digital First

Ce este Digital First

Digital First, programul de publicare al platformei Streamland, înrolează autorii care scriu la nivel profesionist, sunt dispuși să se promoveze pe social media și vor să vândă direct publicului lor, încasând 50% din preț.

Cum funcționează

Primul pas este să ne trimiți o prezentare a ta ca autor și a creației tale, care poate fi o carte compusă numai din text sau o carte ilustrată, o revistă, un fotoreportaj, o nuvelă sau orice alt gen literar, cu excepția formelor foarte scurte – pentru că nu poate fi pusă în vânzare o povestire de o pagină sau o poezie, spre exemplu. Prezentarea ( nu mai mult de 2000 de semne) va fi primul criteriu de selecție. Trebuie să descrie motivația ta de a scrie, să conțină un rezumat al cărții și principalele trăsături pe care le socotești atuuri.
Dacă prezentarea ta și a cărții e convingătoare, vei primi un e-mail prin care îți este solicitată trimiterea textului pe care îl propui spre publicare. Înainte de a-ți trimite textul, asigură-te că îndeplinești condițiile de bază ale colaborării: trebuie să deții toate drepturile asupra creației tale, textele trebuie să fie corectate și cu diacritice, iar conținutul să nu încalce termenii și condițiile în care poți deveni autor Streamland. Textele care nu întrunesc aceste condiții minime nu vor fi luate în considerare. Dacă creația ta este potrivită pentru Digital First, vei primi un e-mail care are în atașament contractul de autor care trebuie semnat înainte de publicarea ediției digitale pe Streamland.

Cât poți să câștigi

  • • Dacă publici la o editură obişnuită, vei primi în jur de 10% din preţul de vânzare al cărţii stabilit de editura.
  • • Dacă publici pe Streamland, primeşti 50%, din prețul stabilit de tine.
  • • Dacă ai mai multe creații și vrei să promovezi una dintre ele punând-o gratis la dispoziția publicului, ai și această opțiune.

Autori Digital First

Ești un autor căruia o editură tradițională i-a publicat una sau mai multe cărți pentru care contractul de publicare a expirat, iar editura nu mai dorește să-l reînnoiască?

Sau poate ai scris o nouă carte, dar editura la care ai publicat până acum are alte priorități și nu o poate include în programul ei în viitorul apropiat? Nu pierde contactul cu cititorii tăi. Poți să fii unul dintre autorii programului Digital First.

Ești un autor încă nepublicat, nu ai nici un blog, nu ești cunoscut, dar ai scris o carte excelentă? Pe Digital First te pot descoperi primii tăi cititori.
Ești un blogger renumit, cu foarte mulți fani care te urmăresc pe blog în mod constant, și ai scris o carte de ficțiune sau de non-ficțiune pe ai vrea s-o vinzi direct publicului tău? Digital First e un program care îți permite exact acest lucru. Nimeni nu-ți cunoaște cititorii mai bine decât tine, iar tu poți ajunge direct la ei prin comunicări despre carte pe blog, pe pagina ta de Facebook sau pe Twitter.

Ești un traducător care a tradus din pasiune o carte pentru care a obținut drepturile unei ediții în limba română direct de la autor și vrei să fie publicată în formă digitală și pusă în vânzare? Locul traducerii tale e în Digital First.

Avantajele Digital First

Posibilitatea publicării în ediție tipărită
Autorii celor mai descărcate cărți vor fi recomandați editurilor partenere Streamland în vederea unei ediții tipărite.

Experiența unei lecturi digitale speciale
Digital First nu numai că îți permite să vinzi direct cititorilor și să încasezi 50% din preț, dar dispune și de instrumente speciale prin care conținutul tău poate să includă imagini fișiere audio, video, gif-uri. Creațiile tale pot fi paginate într-un layout ales de tine dintre cele disponibile pe Streamland.
DRM fără Adobe și fără descărcarea nici unui soft de către cititor
Cartea ta va fi protejată împotriva copierii sau a imprimării printr-un sistem DRM propriu platformei. După cumpărare, cititorul poate începe să citească imediat cartea ta protejată.

Cititorii îți pot promova cartea pe Facebook și Twitter
Fragmente din creațiile tale pot fi promovate pe Facebook sau Twitter. Cititorii pot alege și posta ceea ce le place printr-un singur click pe iconurile respective după selectarea frazei sau a pasajului care i-a impresionat.

Cere un cont de autor

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Prezentare (maxim 500 semne)

Semne ramase: 500
Dacă doriți să ne trimiteți materiale mai lungi le puteți trimite pe adresa: digitalfirst@streamland.ro

Updating…
  • No products in the basket.