Lupul

Lupul

Autor: Ştefan Dincă


12.99 lei

 Această carte poate fi cumpărată cu 40% discount dacă ai Streamland Plus. Pentru doar 9,9 lei poți deveni și tu membru.


Povestirea pătrunde într-o lume a asperității vieții de la munte, unde infuzia de duioșie și senin tulbură și emoționează totodată. Întâlnim aici o relație om-sălbăticiune descrisă cu multă sensibilitate și realism, din unghiuri narative diferite, în care răzbate frumusețea sentimentului pur al animalului inocent și iubitor, victimă a jocului implacabil al sorții.
(MARIUS DOMITIAN – scriitor)

Ignorând revoluţiile şi experimentele prin care a trecut literatura română în ultimul secol, cu mijloace mai degrabă tradiţionaliste, Ştefan Dincă ne propune în „Lupu“ o alegorie a dezrădăcinării, dar şi a integrării, cu momentul ei culminant – cel al suspendării tensionate între două lumi, când opţiunea definitivă pentru una dintre ele nu mai poate fi ocolită.

Denotativ, prin tematică şi sensibilitate, „Lupu“ te duce cu gândul la poveştile cu tâlc ale lui Lev Nikolaevici Tolstoi.
(DOINA POPESCU – scriitor, jurnalist)

 

 

Ștefan Dincă este  geolog de formație. A obținut două premii la   concursul național de proză Alexandru Odobescu. „Lupul“ este primul sa scriere publicată.

Autor

Ştefan Dincă

Link preview

https://biblioteca.streamland.ro/lupul

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Ai un comentariu, o părere sau o întrebare despre această carte?


 
Updating…
  • No products in the basket.