Pacoste

Pacoste

Autor: Teodor Fleseru


12.99 lei

 Această carte poate fi cumpărată cu 40% discount dacă ai Streamland Plus. Pentru doar 9,9 lei poți deveni și tu membru.


Trăim într-o plină descompunere, pe o planetă pe care începe s-o strângă pe la încheieturi coabitarea cu specia noastră; totul se descompune, viața socială, viața familială, universul mintal, temeiurile sentimentale, proiecțiile in viitor. Autopsierul Coste este o metaforă a conștiinței acestei lume în descompunere, jinduind după recompunere optimistă – vrea tot timpul altceva fără să poată să renunțe la ceva. Dar încearcă. Hamletian.

Ca toți ceilalți, de fapt.

 

„Teodor Fleşeru, în ciuda unei activităţi scriitoriceşti de câteva decenii, trăieşte aproape izolat de viaţă publică, de orgoliile celui ce îşi vrea numele publicat. (…)

Un autor de talent (născut 18.10.1952), Teodor Fleşeru a părăsit ilegal România cu mulţi ani în urmă, în plin comunism. Absolvent al Facultăţii Filosofie-Istorie Universitatea Bucureşti 1979, redactor colaborator TVR De la A la Infinit, cu Tudor Vornicu (79 – 81), fuge în Grecia ianuarie 82, ajunge în Las Vegas, USA. Scrie în limba engleză, publică în Esquisite Corpse, Baton Rouge Louisiana, Tradewinds, Virgin Islands, Breakfast All Day, UK.  A publicat  Căţei şi Dumnezei, un volum de proză scurtă, Cartea Românească, 2002.  Traduce pentru Univers, Polirom, Allfa, Rao beletristică şi non-fiction.  Este membru USR din 2003. “ (Florin Predescu)

Autor

Teodor Fleseru

Link preview

https://biblioteca.streamland.ro/pacoste

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Ai un comentariu, o părere sau o întrebare despre această carte?


 
Updating…
  • No products in the basket.