View Basket “A revedea stelele” has been added to your basket.
Întîmplări din oceanele timpului

Întîmplări din oceanele timpului

Autor: Lucian Dragos Bogdan


13.99 lei

 Această carte poate fi cumpărată cu 40% discount dacă ai Streamland Plus. Pentru doar 9,9 lei poți deveni și tu membru.


…un scriitor rămâne prins simultan în trei perioade diferite de timp.
…într-un viitor în care spaţiul virtual va asigura, practic, nemurirea, care va mai fi rolul Morţii?
…locuitorii unei aşezări izolate printre gheţuri află despre un talisman care ar putea readuce la viaţă personajele din legende.
…viitorul explorărilor spaţiale se decide printr-o cursă pe viaţă şi pe moarte în jurul unei găuri negre.
…un medic uman este chemat pe o planetă exotică pentru a o trata pe fiica unui rege local, în mijlocul culturii pline de tabuuri ale unei rase despre care ştie prea puţine.
…când totul va fi controlat de nanotehnologii implantate sub piele, cum se va descurca omenirea în faţa unui virus letal?
…un ziarist călătoreşte în America Latină pentru a-i lua un interviu unui supravieţuitor al celui de-Al Doilea Război Mondial, care ascunde câteva secrete cumplite.
Călătorie în timp, cyberpunk, fantasy post-apocaliptic, hard SF, space opera, distopie, realism magic – toate sunt prezente în acest volum care reuneşte povestiri publicate între vara anului 2013 şi toamna anului 2014.

 

Lucian-Dragoş Bogdan (n. 16 iulie 1975, Alba Iulia), a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj Napoca. În prezent este educator şi coordonator la Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilităţi multiple Alba Iulia şi administrator al unei firme. Locuieşte în Alba Iulia.

A debutat în 1991, în nr. 17 al ziarului Alba Forum cu povestirea „Triunghiul Bermudelor”. A mai publicat în Argos, CPSF Anticipaţia, Discobolul, EgoPHobia, Ficţiuni.ro, Galileo, Gazeta SF, Helion, Helion Online, Jurnalul de imagine, Luceafărul, Lumi Virtuale, Nautilus. Este prezent în  Almanahul Anticipaţia 2016 şi în antologiile Argos Doi, Dincolo de orizont şi Exit. Povestiri de dincolo.

În anul 2015 a primit premiul RomCon pentru cea mai bună povestire SF a anului 2014 („Dincolo de orizont”) şi premiul I la a XXX-a ediţie a Concursului Naţional de Proză Scurtă Helion („Doar atât: scriu”).

Volume publicate:Trilogie (2004), Zeul Kvun (2004), Frontiera (2006), Vraciul de pe norul interior (2014), Pânza de păianjen (2014), Uneori, când visez… (2015), Omulfluture (în colaborare cu Teodora Matei, 2015), Întâmplări din oceanele timpului (2016), Povestiri fantastice (2016)

Autor

Lucian Dragos Bogdan

Link preview

https://biblioteca.streamland.ro/ntmplri-din-oceanele-timpului

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Ai un comentariu, o părere sau o întrebare despre această carte?


 
Updating…

Subtotal: 9.90 lei

View Basket Checkout

Continue Shopping