Ce nimic frumos, dragostea

Ce nimic frumos, dragostea

Autor: Neslihan Acu


17.99 lei

 Această carte poate fi cumpărată cu 40% discount dacă ai Streamland Plus. Pentru doar 9,9 lei poți deveni și tu membru.


Ce nimic frumos, dragostea este mai mult decât o poveste de dragoste: poate fi un studiu de caz despre amintiri traumatice şi complexe de inferioritate care pot modifica personalitatea oamenilor. Tarık, un tânăr marcat de tortura îndurată în închisoare, se imaginează ca fiind pasărea cu penele colorate din romanul lui Jerzy Kosiński. Este un individ atât de diferit de semenii lui, încât nu poate trăi în mijlocul lor, dar nici nu se poate ţine deoparte. Aysel, fata ştearsă şi obsedată de teama de a nu fi părăsită, se dovedeşte a fi o femeie puternică şi capabilă să inspire o pasiune distructivă. Nimic nu este ce pare a fi la prima vedere în romanul lui Neslihan Acu: nu suntem siguri nici măcar care dintre cele două personaje ne spune povestea iubirii lor trăite cu douăzeci de ani în urmă.

 

Neslihan Acu s‑a născut în 1960 în Istanbul. În timp ce studia la Facultatea de Inginerie Industrială a Universităţii Boğaziçi din Istanbul, a lucrat la diferite reviste de literatură şi a făcut traduceri.
Şi‑a dorit dintotdeauna să scrie cărţi şi în cele din urmă a renunţat cu totul la profesia ei pentru a se dedica scrisului. În prezent lucrează ca ziaristă pentru cotidianul Yeni Asır şi scrie articole  pentru un website renumit specializat în media (Medyatava). A scris mai multe romane, între care: Cine a ucis‑o pe Meltem K? (2004), O femeie nu poate fi Don Quijote (2004), Despărţire târzie (2010).

Autor

Neslihan Acu

Editura

Univers

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Ai un comentariu, o părere sau o întrebare despre această carte?


 
Categories: , Tag:
Updating…
  • No products in the basket.