View Basket “Lumea Sofiei” has been added to your basket.
-21%
De la A la Z

De la A la Z

Autor: San-Antonio


11.99 lei 9.50 lei

 Această carte poate fi cumpărată cu 40% discount dacă ai Streamland Plus. Pentru doar 9,9 lei poți deveni și tu membru.


Mai mult viu decât mort, comisarul San-Antonio asistă la propria-înmormântare. Apoi, mai mult cu umor decât cu îndârjire, bântuie Parisul în căutarea celor care l-au ucis un pic, temporar. Semi-asasinii nu se lasă ușor prinși, până când fac greșeala s-o supere pe mama semi-victimei. Și gata, soarta lor e pecetluită: nu te iei de mama lui San-Antonio și speri să scapi basma curată! E o bătrânică prea simpatică. San-Antonio e convins căea e mai înger decât dolofanii ăia mici, pictați cu aripioare prin biserici.
Vremuri grele! Nimic nu mai e ce pare a fi: traficanții de droguri sunt patrioți, spioanele sunt fiice care știu de frica taților. Nevestele sunt un fel de amante costisitoare, iar culmea rafinamentului pervers ar fi să-ți iei o amantă doar ca să te uiți la ea cum tricotează, după ce ți-a servit o supă.
San-Antonio e de savurat pe îndelete, o delicatesă pentru adevărații degustători ai genului, cei care știu că un roman polițist te poate cuceri și prin umor, rafinamente de limbaj, inteligență și cultură, nu doar prin suspans, urmăriri și împușcături, chiar dacă are – din belșug chiar!– și aceste ingrediente.

 
Autor

San-Antonio

Link preview

https://streamland.atavist.com/de_la_a_la_z

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Ai un comentariu, o părere sau o întrebare despre această carte?


 
Categories: , Tag:
Updating…
  • Lumea Sofiei
    30.00 lei
  • No products in the basket.

Subtotal: 30.00 lei

View Basket Checkout

Continue Shopping