Dragostea e capcana diavolului

Dragostea e capcana diavolului

Autor: Hande Altayli


9.99 lei

 Această carte poate fi cumpărată cu 40% discount dacă ai Streamland Plus. Pentru doar 9,9 lei poți deveni și tu membru.


Oamenii obişnuiţi nu se abat de la reguli, inocenţii nu devin păcătoşi, iar binele nu se preschimbă în rău decât atunci când diavolul se hotărăşte să se amestece în vieţile muritorilor. Asli, o fată frumoasă şi independentă din Istanbul, se aruncă orbeşte într-o relaţie interzisă cu Omer, un bărbat căsătorit care o fascinează tocmai pentru că nu izbuteşte să-l descifreze. Dar, pe măsură ce tânăra se dezbracă de prejudecăţi, refuzând să se supună regulilor sociale şi morale, şi îşi trăieşte iubirea cu toată forţa, inconştienţa şi exuberanţa pe care i le dă tinereţea, Omer se retrage din viaţa ei, speriat de tumultul sentimentelor acestei fete care tânjeşte obsesiv după dragoste. Despărţirea de câţiva ani le secătuieşte însă sufletul şi, când o întâmplare – aparent – banală îi aduce din nou împreună, cei doi se avântă în vârtejul celei de-a doua şanse.

 

Tânăra scriitoare HANDE ALTAYLI s-a născut în 1971 în Edremit, Turcia. După ce a absolvit Liceul Galatasaray s-a înscris la Universitatea Boğazici, unde a studiat relaţii internaţionale şi ştiinţe politice. A fost o vreme copywriter la câteva agenţii de publicitate, dar literatura a atras-o mai mult.
Primul său roman, Dragostea e capcana diavolului (Aşka Şeytan Karişir), publicat în 2006 a cunoscut un succes instantaneu, fiind cea mai bine vândută carte a anului în Turcia. Cel de-al doilea roman al autoarei, Maladia (Maraz, 2009) a fost primit la fel de bine de public.

Autor

Hande Altayli

Editura

Univers

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Ai un comentariu, o părere sau o întrebare despre această carte?


 
Categories: , Tag:
Updating…
  • No products in the basket.