-25%
În saboți

În saboți

Autor: André Baillon


11.99 lei 9.00 lei

 Această carte poate fi cumpărată cu 40% discount dacă ai Streamland Plus. Pentru doar 9,9 lei poți deveni și tu membru.


După ce și-a cheltuit în mod necugetat partea de moștenire care-i revenise și după o tentativă de sinucidere, scriitorul André Baillon a locuit o vreme cu fratele său în Bruxelles, după care a întâlnit-o pe Marie Vandenberghe, o fostă prostituată flamandă care-i va deveni soție. Împreună, închiriază o casă în Westmalle, pentru a trăi simplu, cât mai departe de orașul care-i provoacă scriitorului crize de neurastenie. Viața la țară i-a inspirat En sabots, un roman atipic, format dintr-o serie de crochiuri care descriu cu umor și autoironie, într-un limbaj realist, lumea satului belgian la începutul secolului al XX-lea.

 

Scriitor belgian de limbă franceză, André Baillon (1875-1932) a început studii de inginerie pe care nu le-a terminat niciodată, deoarece a fost exclus din universitate din cauza asocierii sale cu un grup de studenți anarhiști. Viața la țară i-a inspirat En sabots, un roman atipic, format dintr-o serie de crochiuri care descriu cu umor și autoironie, într-un limbaj realist, lumea satului belgian la începutul secolului al XX-lea.

André Baillon a scris mai multe romane, dintre care cele mai cunoscute sunt Histoire d’une Marie ( Povestea unei Marii), En sabots ( În saboți), Un homme si simple ( Un om atât de simplu) La vie est quotidienne ( Viața e cotidiană).

 

Autor

André Baillon

Link preview

https://streamland.atavist.com/in_saboti

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Ai un comentariu, o părere sau o întrebare despre această carte?


 
Category: Tag:
Updating…
  • No products in the basket.