-17%
Mâine în bătălie să te gândești la mine

Mâine în bătălie să te gândești la mine

Autor: Javier Marias


17.99 lei 15.00 lei

 Această carte poate fi cumpărată cu 40% discount dacă ai Streamland Plus. Pentru doar 9,9 lei poți deveni și tu membru.


Romanul cel mai celebru al lui Javier Marías: o întâlnire de dragoste ratată, moartea misterioasă a unei femei chiar în braţele naratorului, fără un motiv aparent şi pe neaşteptate, căutarea unui sens al acestei enigme se desfăşoară pe parcursul a peste trei sute de pagini năucitoare, pline de suspans şi de imprevizibil, într‑o carte în care, la fiecare rând, cititorul simte forţa uriaşă a destinului.
„Este o carte într‑adevăr neobişnuită a unui scriitor neobişnuit, extraordinară… Ar trebui să fim fericiţi că asemenea cărţi există“.
   (Literarisches Quartet)

5 out of 5
(1)
 

Javier Marias (n. 1951, Madrid) este considerat drept un „Proust postmodern” al literaturii spaniole. Cărțile lui au fost traduse în mai mult de cincizeci de țări și vândute în aproape cinci milioane de exemplare în lume, cele mai cunoscute fiind romanele „Inimă atât de albă”, „Bărbatul sentimental”, „Romanul Oxfordului”, „Mâine în bătălie să te gândești la mine”.

„As zice ca are cite o bomba la inceput, la mijloc si la final si intre ele temporizari chinuitoare si, la urma urmei, delicioase. Dar trebuie sa te lasi pe mina lui si sa renunti la orice speranta ca vei putea pastra tu, cititorul, un oarecare control. Rasturnarile de situatie de la sfirsit pe mine m-au lasat cu gura cascata, recunosc. Continua despicare a firului in patru in legatura cu amintirea unui chip sau a unui nume cred ca o sa-mi ramina pe veci in creierul reptilian. Personajele feminine care mor din dragoste pentru niste barbati cruzi si indiferenti m-au innebunit. Si as da orice sa stiu din ce film isi amintea Victor blestemul: «Aceasta nefericita Ana, sotia ta, care niciodata n-a dormit un ceas in pace cu tine, umple acum somnul tau de neliniste. Miine in batalie sa te gindesti la mine si fie ca spada ta sa cada fara tais: mori in disperare.»“

(Luciat, Terorism de cititoare)

http://www.terorista.ro/2007/09/17/sadic-si-rafinat/

„Am dat un search pe blog si am gasit postul despre Marias…il uitasem pe Javier :). Am devorat Maine in batalie…. de doua ori. M-a scos odata dintr-o pasa extrem de proasta.”

(Raul, comentariu pe http://www.terorista.ro/2007/09/17/sadic-si-rafinat/

Autor

Javier Marias

Link preview

https://streamland.atavist.com/maine_in_batalie_sa_te_gandesti_la_mine

  1. 5 out of 5

    Ce anume mi-a plăcut atât de mult la romanul lui Marías? Pot spune că totul: subiectul, ideile, stilul narativ, umorul subtil, curgerea cuvintelor, cugetările profunde. M-am pierdut şi, totodată, m-am regăsit în lumea imaginată de scriitor, fapt pe care nu îl pot explica în întregime. Dacă nu l-aţi citit încă, vă îndemn din toată inima să o faceţi. Veţi desoperi că, sub peniţa fermecată a lui Javier Marias, banalul capătă o înfăţişare nouă, fascinantă.

    (Sursa: Lecturile Emmei)

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Ai un comentariu, o părere sau o întrebare despre această carte?


 
Updating…
  • No products in the basket.