Smintiții

Smintiții

Autor: Dan Adrian Bălănescu


18.90 lei

 Această carte poate fi cumpărată cu 40% discount dacă ai Streamland Plus. Pentru doar 9,9 lei poți deveni și tu membru.


Agentul de pază Benone vrea să râdă din toată inima. Avocatul Cristos caută să devină celebru în urma unui caz de terorism. Comicul Regina caută numărul vieţii lui, iar ambasadorul Puntelată îşi doreşte o viaţă simplă, departe de solicitanta lume a diplomaţiei.

Ce au în comun aceste personaje? Nevoia de a trăi altfel, apăsarea unei lumi absurde şi, în cele din urmă, un nemilos destin comun. Drumurile celor patru eroi se vor întretăia spectaculos, iar viaţa fiecăruia se va schimba radical atunci când vor evada din această lume pentru a trece în alta, în care vor deveni buni prieteni şi, într-un mod cât se poate de ciudat, fiecare îşi va împlini visul.

 

Dan Bălănescu s-a născut la Pitești, în 14 martie 1974. După o copilărie fericită și liberă, a intrat în vârtejul vieții, urmând școli, licee și facultăți, deznodământul fiind o specializare în relații economice in­ter­naționale și un mare semn de întrebare în legătură cu ce avea să facă în viitor. Într-un final a ales o carieră diplomatică, care a culminat cu acreditarea în postul de ambasador al României în Republica Lituania, în septembrie 2012. Scrie de când se știe, însă prima carte de povestiri scurte – O călătorie pe Lună – a publicat-o abia în 2002, urmată în 2011 de volumul de povestiri umoristice Ambasada veselă inspirat din atmosfera diplomatică de la Praga. Smintiții este primul său roman.

Autor

Dan Adrian Bălănescu

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Ai un comentariu, o părere sau o întrebare despre această carte?


 
Category:
Updating…
  • No products in the basket.