Memorator de limba italiană

Memorator de limba italiană

Autor: Laszlo Alexandru


9.90 lei

 Această carte poate fi cumpărată cu 40% discount dacă ai Streamland Plus. Pentru doar 9,9 lei poți deveni și tu membru.


Memoratorul oferă un șir de sugestii concrete, imediate, tuturor celor care vor să învețe corect limba italiană. Scopul nostru a fost nu de a parcurge întregul domeniu vast de studiu, ci de a pune la dispoziție jaloane și de a clarifica probleme importante pe care le resimte vorbitorul român, atunci când se apropie de limba Peninsulei. Ne-a ghidat mereu același scop imediat: de ce anume avem nevoie pentru folosirea corectă a limbii italiene în comunicare? Cartea adună esența lecțiilor noastre din ultimii cincisprezece ani, care au stat la baza unor performanțe școlare de excepție.

prof. dr. Laszlo Alexandru

 

LASZLO Alexandru s-a născut în Cluj. A absolvit Facultatea de Filologie a Universităţii „Babeş-Bolyai“, cu specializarea română – italiană. Profesor de italiană la Colegiul Naţional „George Bariţiu“ din Cluj. Doctor în Filologie al Universităţii „Babeş-Bolyai“. Director al Fundaţiei Culturale „Amici“ și al revistei Amici. Director al revistei poliglote E-Leonardo.
A publicat articole, studii literare, eseuri, polemici şi traduceri în reviste culturale din România (Bucureşti, Cluj, Oradea, Iaşi, Sibiu, Târgu-Mureş, Târgu Jiu, Brăila), din Statele Unite (New York şi California), din Israel (Tel Aviv), din Germania (Dietzenbach), din Italia (Roma).
Este autorul a numeroase cărți de eseuri și critică literară.
A tradus romane cunoscute, eseuri și lucrări academice consacrate, din franceză în română, din română în italiană și din italiană în română.
A îngrijit editarea unor volume, a semnat prefețe sau postfețe la anumite ediții literare sau lingvistice.

Autor

Laszlo Alexandru

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Ai un comentariu, o părere sau o întrebare despre această carte?


 
Updating…
  • No products in the basket.