• Sorry, this product cannot be purchased.
O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă

O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă

Autor: Ioana Chicet-Macoveiciuc


35.00 lei

 Această carte poate fi cumpărată cu 40% discount dacă ai Streamland Plus. Pentru doar 9,9 lei poți deveni și tu membru.


 

Ioana Chicet‑Macoveiciuc este autoarea unuia dintre cele mai cunoscute şi iubite bloguri românești despre creşterea copiilor: www.printesaurbana.ro, blog care a fost şi punctul de pornire al acestei cărţi.

Blogul Ioanei, www.printesaurbana.ro, a adunat în ultimii ani o comunitate de mii de cititoare entuziaste. Amuzant, bine scris, informativ şi emoţionant, prietenos şi simpatic, blogul le‑a cucerit pe tinerele sau mai puţin tinerele mame, bunici, mătuşi, fiice, soţii, iubite care îl vizitează. Printre ele s‑au strecurat şi taţi, unchi, fii, soţi, iubiţi, copii… O să te ţin în braţe cât vrei tu şi încă o secundă continuă munca de iubire începută pe blog, spune povestea adevărată a unei fete obișnuite care a venit în Capitală să scrie ca să schimbe lumea, dar în timp a înțeles că cel mai bun fel de a schimba lumea e să crească doi copii fericiți. A învățat pas cu pas să se bucure de tot ce i se așterne în faţă, de prietenia altor mame, de familia pentru care se luptă zi de zi, de viaţa care trece frumos, cu toate greutăţile ei. Plină de umor, dar şi de informaţii utile, cu câte o lacrimă ascunsă pe ici, pe colo printre rânduri, cartea de faţă este o scrisoare de dragoste pentru copiii noştri, ai tuturor, de ieri, de azi şi de mâine.

5 out of 5
(1)
 

Ioana Chicet‑Macoveiciuc este autoarea unuia dintre cele mai cunoscute şi iubite bloguri românești despre creşterea copiilor: www.printesaurbana.ro, blog care a fost şi punctul de pornire al acestei cărţi. În afară de intensa experienţă de mamă a Sofiei şi a lui Ivan, Ioana Chicet‑Macoveiciuc are cincisprezece ani de experienţă în presă şi comunicare. A început să lucreze la nouăsprezece ani, în cadrul departamentului de Ştiri al Prima TV, apoi a lucrat în PR, a fost copywriter, jurnalist în presa scrisă (a publicat sute de articole în reviste cunoscute), realizatoarea unei emisiuni la TVR1, redactor‑şef al unei reviste săptămânale, a construit strategii de comunicare pentru mai multe proiecte web. Acum scrie pentru ea și pentru cititorii blogului ei și organizează evenimente pentru părinți.

 

„Ce carte minunată despre creșterea și educarea copiilor! A fost o reală plăcere să o citesc! O carte care îți dă curaj, bucurie și încredere, mai ales atunci când te simți copleşită de grija de a fi părinte. O carte în care cred că fiecare mămică se regăseşte!

Recomandare: de citit pe nerăsuflate!“

Simona Dragomir

 

Caruselul cu dragoste. Aşa mi-a venit să-i spun acestei cărţi după ce am citit-o. Pentru că m-a dat în căluşei de la prima la ultima pagină. Am râs şi-am bătut din palme, am înghiţit vânt cu vuiet, când ritmul s-a intensificat, am răsfirat coama şi-am sărutat grumazul bucuriei. Am învăţat din cartea asta, mi-am luminat nişte hotare şi-am înţeles că vieţuirea este o călătorie în lumină lină, dacă ai curajul să te-mprieteneşti şi cu soarele, şi cu drumul. A, şi încă un lucru: că «a iubi» este un verb de-a dreptul de dans, nu doar de mişcare. Iubesc, deci exist. Şi-mi voi incrusta această carte-iubire pe inimă. Să-mi ţină de aer, să-mi ţină de viaţă. Să-mi fie de bine.“

Ana Barton

„Când m-am apucat de citit cartea Ioanei, prima mea reacție a fost: ce bine ar fi fost să fi găsit de citit așa ceva atunci când abia născusem, cât de mult m-ar fi ajutat să-mi cresc copiii și să fiu bine cu mine! Căci este un loc unde găsești tot ce ai nevoie, atât ca femeie, cât și ca mamă: scris bun și plin de umor și autoironie, sfaturi date fără condescendență, ci cu empatie, experiențe extrem de personale și confesiuni. Nu este doar o carte de parenting, ci un compendiu de viață.“

Petronela Rotar

 

 

Cititoarele blogului www.printesaurbana.ro:

„Informații bine documentate, multă iubire și un delicat simț al umorului.“

„O gură de oxigen pentru femeia modernă.“

„Te citesc, Ioana, pentru că scrii pe sufletul meu, cu umor și/sau seriozitate, despre lucruri pe care am nevoie să le aud, despre informații care îmi lipsesc, despre viață, așa cum e ea, frumoasă și poate uneori mai greu de dus.”

„O fereastră colorată în peisajul urban monocrom.“

„Informaţii reale şi la obiect din viaţa reală! Viaţa cu bune şi cu rele, cu calităţi şi defecte, zâmbete, bucurii, întâmplări plăcute sau mai puţin plăcute, dar, în concluzie: viaţa adevărată, fără minciuni şi ocolişuri!”

„O explozie de emoţii frumoase, intense şi neaşteptate!“

„E foarte real. Fără vorbe de prisos, viaţa de părinte aşa cum e ea.“

„Blogul Ioanei este o gură de aer proaspăt, de civilizaţie, de inteligenţă, de sensibilitate. Pe toate planurile. De asta o citesc.“

 

Link preview

https://streamland.atavist.com/o-s-te-in-n-brae-ct-vrei-tu-i-nc-o-secund-clone-gxp10

Autor

Ioana Chicet-Macoveiciuc

  1. 5 out of 5

    (verified owner)

    O Carte foarte placuta (ca si blogul autoarei) care m-a ajutat sa ma inteleg si sa ma regasesc in multe privinte. Nu e usor sa fii mamica, dar cu siguranta este cel mai frumos lucru din lume.

    Ii multumesc Ioanei Chicet-Macoveiciuc pentru cartea pe care a scris-o, pentru sfaturile sale, pentru povete, pentru istoriile de viata, pentru experienta impartasita si pentru ca si-a pus sufletul si viata pe hartie.

    Multumesc!

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Ai un comentariu, o părere sau o întrebare despre această carte?


 
Updating…
  • No products in the basket.