Vinil

Vinil

Autor: Igor Guzun


9.90 lei

 Această carte poate fi cumpărată cu 40% discount dacă ai Streamland Plus. Pentru doar 9,9 lei poți deveni și tu membru.


“Emoţie, umor, amintiri, bucurii şi regrete: toate într-o carte despre oameni şi despre Istoria care se repetă

Igor Guzun este maestru în jocuri de cuvinte pline de emoţie, de umor, de amintiri, bucurii şi regrete. Descifraţi-le cu riscul de-a învăţa temeinic şi rapid despre oameni şi despre Istoria care se repetă…”  (MIKE ORMSBY, scriitor britanic, autorul cărţii „Grand Bazar Romania”)

 

 

Igor Guzun este maestru în jocuri de cuvinte pline de emoţie, de umor, de amintiri, bucurii şi regrete. Descifraţi-le cu riscul de-a învăţa temeinic şi rapid despre oameni şi despre Istoria care se repetă…” (MIKE ORMSBY, scriitor britanic, autorul cărţii „Grand Bazar Romania”)

Autor

Igor Guzun

Editura

Urma

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Ai un comentariu, o părere sau o întrebare despre această carte?


Guest
Eugen Urușciuc
6 ani 9 luni în urmă

Igor Guzun a scris cartea „VINIL” fără VENIN. A scris-o cu dragoste și nostalgie. A făcut un joc extraordinar de cuvinte, jonglând cu ele de la prima și până la ultima filă. Este o carte care ne întărește amintirile. Pentru că-s frumoase. Și sunt parte a copilăriei noastre. Și a adolescenței noastre… Cred că este o carte autobiografică. Și nu descrie neapărat biografia lui Igor, ci a generației noastre, care a „sărit” din secolul marilor iluzii în cel al incertitudinilor și al pragmatismului. Este o carte despre paradoxuri, despre ridicolul din noi și de lângă noi, formulate în gânduri simple, haioase, dar, totodată, profunde. „VINIL” este o carte în care nu există cuvinte de prisos.

Guest
Igor Guzun
6 ani 9 luni în urmă

Mulțumesc, Eugen, pentru lectură și apreciere. Am păstrat notele tale de lectură și aici: http://aiciscriu.eu/eugen-uru%C8%99ciuc-despre-vinil/

 
Updating…
  • No products in the basket.