Platforma unde poți publica și cumpăra cărți digitale

Întemeiată de Editura Univers împreună cu mai mulți parteneri americani, Streamland este o alegere pentru cititorii care vor să cumpere și să citească e-books și reviste digitale și pentru autorii care vor să publice în format digital și să vândă direct publicului.

Un program de publicare digitală

Digital First, programul de publicare al platformei Streamland, înrolează autorii care scriu la nivel profesionist, sunt dispuși să se promoveze pe social media și vor să vândă direct publicului lor, încasând 50% din drepturile de autor.

Autorii celor mai descărcate cărți vor fi recomandați editurilor partenere Streamland în vederea unei ediții tipărite.

Un club, Streamland Plus, care oferă o carte gratis în fiecare lună și cele mai mici prețuri la cărți

Cititorii care sunt membri Streamland Plus primesc în fiecare lună o carte electronică gratis și au asigurată o reducere de minim 40% la toate cărțile, tot timpul. O dată descărcate, cărțile sunt ale tale: le vei putea păstra și reciti oricând, chiar dacă abonamentul încetează. Cărțile disponibile în cadrul abonamentului pot fi citite pe calculator, pe orice telefon sau tabletă care rulează softuri Android sau iOS sau pe Kindle. Toate cărțile descărcate de pe Streamland includ, gratis, ediția Kindle.

Updating…
  • No products in the basket.