Termeni și condiții de utilizare a platformei Streamland
(ACORD)

 

 

 1. ACCEPTAREA TERMENILOR

Prin utilizarea și/sau vizitarea acestui website (inclusiv a oricărui conținut disponibil prin domeniul streamland.ro și a oricăror sau subdomenii, numite în continuare “Website-urile Streamland”, sau “Website-urile”, confirmați că sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare a platformei, care țin loc de acord și la care se poate face referire în cele de mai jos sub denumirea de „Acord“. Dacă nu sunteți de acord cu termenii sau cu politica de confidențialitate, vă rugăm să nu folosiți Website-urile Streamland. Nici o clauză a acestui Acord nu va conferi unei părți terțe drepturi sau beneficii.

 1. WEBSITE-URILE
 • Acești Termeni de utilizare se aplică tuturor utilizatorilor Website-urilor Streamland.
 • Website-urile Streamland pot conține linkuri spre website-uri terțe care nu sunt deținute sau controlate de Streamland. Streamland nu are nici un control și nu-și asumă nici o responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile website-urilor terțe. Streamland nu poate cenzura sau edita conținutul nici unui website terț. Prin folosirea Website-urilor, vă exprimați acordul cu faptul că Streamland nu poate fi responsabil pentru nimic care ar rezulta din utilizarea website-urilor terțe.
 1. CONTURI
 • Pentru a accesa unele funcții ale Website-urilor, va trebui să vă creați un cont Streamland. Nu aveți voie să utilizați contul altcuiva fără permisiunea acestuia. Atunci când vă creați contul personal, trebuie să furnizați informații corecte și complete. Sunteți singurul responsabil pentru activitatea care se desfășoară în contul personal și trebuie să asigurați secretul parolei cu care intrați în cont. Sunteți dator să notificați Streamland imediat în privința oricărei spargeri a contului sau a oricărei utilizări neautorizate a contului personal, prin trimiterea unui mesaj din formularul de contact aflat pe pagina Cere asistență.
 • Streamland nu va fi responsabil pentru eventualele pagube cauzate prin utilizarea neautorizată a contului personal.
 • În cazul încălcării de către dumneavoastră a termenilor acestui Acord, administrația Website-urilor își rezervă dreptul de a vă închide imediat contul fără înștiințare prealabilă.
 1. UTILIZAREA GENERALĂ A WEBSITE-URILOR

Streamland vă garantează permisiunea de a accesa și utiliza Website-urile după cum prevăd acești Termeni de utilizare, cu următoarele condiții:

 • Sunteți de acord să nu distribuiți în nici un mediu nici o parte a Website-urilor fără o autorizație prealabilă acordată de Streamland.
 • Sunteți de acord să nu alterați sau modificați nici o parte a Website-urilor.
 • Sunteți de acord să nu accesați nici un Conținut Streamland prin nici un fel de tehnologie sau mijloace în afară de cele puse la dispoziție de Website-urile sau aplicațiile Streamland.
 • Sunteți de acord să nu folosiți sau să lansați nici un sistem automat, termenul incluzând, dar fără să se limiteze la: sistemele numite „robots“, „spiders“, sau „offline readers“ care pot accesa Website-urile pentru a trimite spre serverele Streamland, într-o unitate de timp dată, mai multe mesaje decât poate produce o persoană în aceeași unitate de timp folosind un browser de web online convențional. Cu toate acestea, Streamland acordă operatorilor de motoare de căutare publice permisiunea de a folosi „spiders“ pentru a copia materiale de pe site în unicul scop și numai în măsura necesară pentru a crea indexări disponibile public ale materialelor, dar nu caches sau arhive ale acestor materiale. Streamland își rezervă dreptul de a revoca aceste excepții, fie în mod general, fie în cazuri specifice.
 • În utilizarea Website-urilor, veți respecta termenii și condițiile prevăzute în acești Termeni de utilizare și toate legile și regulile locale, naționale și internaționale aplicabile.
 • Streamland își rezervă dreptul de a îndepărta orice funcții sau opțiuni de pe Website-urile Streamland în orice moment.
 1. FOLOSIREA CONȚINUTULUI

În afară de restricțiile generale de mai sus, următoarele restricții și condiții se aplică în mod specific folosirii Website-urilor Streamland.

 • Conținutul Website-urilor Streamland, incluzând, dar fără să se limiteze la: text, software, elemente de grafică web, scripturi, imagini grafice, ilustrații, fotografii, sunete, muzică, video, trăsături interactive și altele („Conținutul“) și mărci înregistrate și logo-uri conținute de Streamland („Mărcile“), este proprietatea Streamland sau este deținut sub licență de Streamland, și se supune legii dreptului de autor și altor drepturi de proprietate intelectuală conform legii. Conținutul Website-urilor este furnizat așa cum este, pentru informarea și utilizarea personală a utilizatorilor și nu poate fi descărcat, copiat, modificat, reprodus, distribuit, transmis, difuzat, afișat, vândut, cedat sub licență, tradus, publicat, interpretat sau exploatat în alte feluri fără aprobarea prealabilă a deținătorilor. Streamland își rezervă toate drepturile care nu au fost acordate în mod expres asupra Website-urilor și asupra Conținutului.
 • Sunteți de acord să accesați Conținutul Streamland în condițiile în care acesta a fost creat și difuzat în cadrul unei funcționării normale a serviciului Streamland.
 • Sunteți de acord să accesați Conținutul Streamland și alte conținuturi numai în condițiile permise în acest Acord. Streamland își rezervă toate drepturile care nu au fost acordate în mod expres asupra Conținutului Streamland și asupra platformei Streamland.
 • Sunteți de acord să nu vă angajați în folosirea, copierea, distribuirea nici unui Conținut altfel decât este permis prin acești Termeni de utilizare.
 • Sunteți de acord să nu corupeți, dezactivați sau să interferați în oricare alt mod cu funcțiile legate de securitatea Website-urilor Streamland sau cu funcțiile care previn sau restricționează folosirea sau copierea oricărui Conținut ori provoacă limitări ale folosirii Website-urilor Streamland sau al Conținutului lor.
 1. EXONERAREA DE RĂSPUNDERE

Streamland nu garantează că Website-ul, serverele pe care e găzduit sau e-mailurile trimise de www.streamland.ro. sunt fără viruși, că nu conțin erori, omisiuni, defecțiuni, că nu au întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere. Utilizatorul folosește Website-urile Streamland pe riscul propriu. Streamland nu este responsabil pentru eventualele pagube directe sau indirecte provocate de utilizarea sau accesarea Website-urilor sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site, nici pentru erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea materialelor de pe Website-uri.

 1. ABILITATEA DE A ACCEPTA TERMENII ȘI CONDIȚIILE

Afirmați că sunteți pe deplin capabil și competent pentru a accepta termenii, condițiile, afirmațiile și garanțiile stabilite de acest Acord.

 1. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Protejarea vieții private a utilizatorilor

Politica de confidențialitate a platformei Streamland are ca scop protejarea vieții private a utilizatorilor. Informațiile personale nu vor fi folosite fără acordul dumneavoastră în nici un alt scop decât cele specificate în această politică.

Streamland stochează informații personale care includ: adrese de e-mail, nume și prenume, nume de utilizator PayPal, numai pentru scopul de asigura furnizarea serviciilor platformei.

Streamland stochează, de asemenea, anumite informații non-personale sau anonime (care nu pot fi asociate cu o persoană identificată sau identificabilă) folosind fișiere de logare.

Consimțământ

Prin folosirea platformei Streamland, confirmați că sunteți de acord cu colectarea, folosirea sau dezvăluirea informațiilor dumneavoastră personale potrivit politicii sale de confidențialitate. Termenii politicii de confidențialitate se pot schimba pentru a reflecta modificări în produsele și serviciile pe care le oferă Streamland. Folosirea în continuare a platformei Streamland sau Website-urilor sale după ce politica de confidențialitate a fost modificată reprezintă confirmarea dumneavoastră că sunteți de acord cu modificările respective.

Vă puteți retrage acordul cu prelucrarea datelor dumneavoastră personale în orice moment. Totuși, trebuie să țineți seama de faptul că retragerea acordului poate avea ca rezultat inabilitatea dumneavoastră de a continua să folosiți Website-urile noastre și/sau alte servicii.

Stocarea și folosirea informațiilor utilizatorilor

Pentru a cumpăra o carte electronică sau a vă abona trebuie să vă creați mai întâi un cont cu o adresă de e-mail valabilă și o parolă. Sistemul de înregistrare necesită o adresă de e-mail care este folosită în primul rând pentru a vă confirma crearea contului. Pentru conturi se creează back-up-uri regulate; dacă utilizatorul schimbă informațiile contului său, back-up-urile stocate de Streamland pot include informațiile inițiale ale utilizatorului timp de maximum șase luni.

De asemenea, când administratorii Streamland primesc e-mailuri de la utilizatori, adresele și corespondențele sunt păstrate. Aceste informații sunt salvate pentru a putea răspunde la probleme și întrebări de orice fel.

Folosirea adresei de e-mail

Adresa de e-mail poate fi folosită pentru a trimite utilizatorului newslettere, actualizări sau notificări. Utilizatorul poate opta pentru a nu mai primi newslettere, actualizări sau notificări.

Informațiile de pe cărțile de credit

Pentru a colecta plățile pentru conținutul digital furnizat de platforma Streamland, utilizăm serviciul de procesare a plăților Stripe. Streamland nu stochează nici un fel de informație de pe cărțile de credit ale utilizatorilor.

Comunicarea informațiilor

Date agregate și date demografice despre publicul nostru pot fi comunicate unor terțe părți, inclusiv informații despre browsere și statistici referitoare la trafic. Aceste date nu sunt legate de conturile individuale ale cititorilor și de informațiile prin care pot fi identificați personal. Spre exemplu, folosim Google Analytics pentru a ajuta la monitorizarea traficului pe website-ul nostru.

Informații personale

Nici o informație prin care indivizii pot fi identificați personal nu poate fi comunicată unei terțe părți, cu câteva excepții descrise în continuare. Ne rezervăm dreptul de a accesa, păstra și divulga orice informație așa cum credem în mod rezonabil că este necesar, la latitudinea noastră, în următoarele scopuri:

 • pentru a respecta orice lege, reglementare, proces legal, cerere guvernamentală sau ordin guvernamental;
 • pentru a întări politica de confidențialitate și termenii și condițiile de utilizare a platformei, incluzând investigarea unor potențiale încălcări ale acestora;
 • pentru a detecta, preveni sau rezolva probleme legate de fraudă, securitate, sau probleme tehnice.
 1. COOKIES

Streamland folosește cookies și alte instrumente similare pe websiturile sale pentru a-și îmbunătăți performanțele și pentru ca experiența dumneavoastră de utilizator să fie cât mai plăcută. Prin utilizarea site-ului vom considera că v-aţi dat acordul să folosiţi cookie-uri în concordanţă cu actualele dumneavoastră setări de utilizare a cookie-urilor. Citiţi mai multe despre cookie-uri şi tehnologii similare în continuare.

Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt mici fișiere de text (litere și cifre) pe care un website poate să le pună pe computerul, pe e-readerul sau pe telefonul dumneavoastră mobil prima dată când vizitați un website sau o pagină de web. Aceste cookie-uri vor ajuta website-ul să recunoască computerul, e-readerul sau telefonul dumneavoastră mobil data viitoare când îl veți vizita.

Cookie-urile sunt complet „pasive“ (nu conțin programe software, viruși sau spyware și nu pot accesa informațiile de pe hard-driverul utilizatorului).

Fișiere denumite „Web beacons“ sau alte fișiere similare pot face același lucru. Web beacon-urile (care se mai numesc și „clear gifs“) sunt folosite în combinație cu cookie-urile pentru a ajuta operatorii website-ului să înțeleagă modul în care interacționați cu cu website-ul. Un web beacon este de obicei o imagine grafică transparentă (de obicei 1 pixel x 1 pixel), care este plasată pe un site sau într-un e-mail. Folosim termenul generic „cookies“ pentru a ne referi la toate fișierele care colectează informații în acest fel.

Există multe funcții pe care le îndeplinesc cookie-urile. De exemplu, fac posibilă recunoașterea terminalului utilizatorului și a preferințelor lui, pot analiza performanțele platformei, vă pot indica pagina la care ați rămas cu lectura cărții descărcate sau chiar ne pot ajuta să vă recomandăm conținut despre care credem că ar fi relevant pentru dumneavoastră.

Ce fel de cookie-uri folosește Streamland?

În general, cookie-urile noastre au funcțiile următoare:

 • Cookie-uri esențiale

Unele cookie-uri sunt esențiale pentru operarea website-ului nostru. De exemplu, unele cookie-uri ne permit să identificăm abonații, alte cookie-uri permit indicarea paginii la care ați rămas cu lectura cărții descărcate.

 • Cookie-uri de performanță

Folosim alte cookie-uri pentru a analiza cum folosesc website-ul utilizatorii noștri și pentru a monitoriza performanțele website-ului. Analiza ne permite să-i furnizăm o experiență de calitate utilizatorului prin identificarea rapidă și remedierea oricărei probleme care ar putea apărea. De exemplu, am putea folosi cookie-uri de performanță pentru a determina ce metodă de legături între pagini e cea mai eficientă și de ce unele pagini primesc mesaje de eroare. Am putea utiliza aceste cookie-uri și pentru a vă face recomandări despre care credem că v-ar putea interesa, pe baza felului în care folosiți website-ul.

 • Cookie-uri de funcționalitate

Folosim cookie-uri de funcționalitate pentru a permite platformei recunoașterea preferințelor dumneavoastră. De exemplu, cookie-urile vă scutesc să vă introduceți numele de utilizator și parola de fiecare dată când accesați website-ul.

De asemenea, am putea folosi sau am putea permite unor terțe părți să folosească cookies pe platforma noastră. De exemplu, ca multe alte companii, folosim Google Analytics pentru a ajuta la monitorizarea traficului pe website-ul nostru.

Un utilizator de website poate să blocheze cookie-urile?

Așa cum am explicat mai sus, cookie-urile vă ajută să folosiți în mod optim website-ul nostru.

Totuși, dacă doriți să dezactivați cookie-urile noastre, o puteți face schimbând setările din browser. Aceste setări se găsesc de obicei în „opțiuni“ sau în meniul de „preferințe“ ale browserului dumneavoastră. Următoarele linkuri pot fi utile pentru dezactivarea cookie-urilor:

Cookie settings in Internet Explorer

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Chrome

Cookie settings in Safari

Vă rugăm să țineți seama de faptul că dacă veți dezactiva cookie-urile unele secțiuni ale website-ului nostru ar putea să nu funcționeze corect.

Urmărim dacă utilizatorii deschid e-mailurile de la noi?

E-mailurile noastre ar putea să conțină un singur „web beacon pixel“ dedicat pentru fiecare campanie, care să ne spună dacă e-mailurile noastre sunt deschise și să verifice dacă ați făcut click pe linkurile sau pe reclama din e-mail. Am putea să folosim aceste informații pentru a determina care dintre e-mailurile noastre sunt interesante pentru utilizatori sau pentru a-i întreba pe utilizatorii care nu deschid e-mailurile dacă preferă să nu le mai primească. Acest „web beacon pixel“ va fi șters atunci când ștergeți e-mailul. Dacă nu doriți ca acest „web beacon pixel“ să fie descărcat pe computerul, e-readerul sau telefonul dumneavoastră mobil, ar trebui să selectați opțiunea de a primi e-mailuri de la noi în format plain text și nu HTML.

Apple iOS și dispozitive Android

În cazul utilizării acestor dispozitive, cookie-urile vor fi stocate în dispozitivele dumneavoastră în următoarele scopuri: de a vă menține conectat și de analiză.

Modificări ale politicii de cookie-uri

Streamland își rezervă dreptul de a modifica în orice moment termenii acestei politici de cookie-uri, prin afișarea vizibilă pe website a unei notificări privind modificarea. Modificările vor intra în vigoare imediat.

Updating…
 • No products in the basket.