Probleme tehnice

Cred că nu mi s-a descărcat cartea. Ce se întâmplă?

O dată ce ați plătit și ați făcut click pe linkul de download, cartea se descarcă într-un folder predeterminat de setările calculatorului, ale tabletei sau ale telefonului dvs. E posibil ca setarea respectivă să fie automată, iar calculatorul să nu vă fi semnalat în nici un fel descărcarea, care durează câteva secunde. De aceea, se poate să nu fi realizat că titlul cumpărat s-a descărcat, pur și simplu pentru că nu-l vedeți nicăieri.

Soluția:

Căutați cartea cu una dintre căile următoare, în funcție de calculatorul/tableta/telefonul dvs. și de sistemul de operare:

Windows XP:

\Documents and Settings\\My Documents\Downloads

Windows Vista/ Windows 7/ Windows 8:

\Users\\Downloads

Mac:

/Users//Downloads

Linux:

home\\Downloads

Dacă ați urmat acești pași și tot nu ați găsit cartea, vă rugăm să ne scrieți prin intermediul formularului de contact care se deschide apăsând butonul Cere asistență din Homepage (în partea de jos a paginii). E-book-ul vă va fi trimis prin e-mail, atât în versiune e-pub, cât și ca fișier Kindle.

Nu mi s-a deschis e-book-ul

O dată ce e-book-ul e descărcat, aveți nevoie de un program de citire de e-books. Există programe gratuite pentru acest scop, pe care trebuie să le descărcați doar o singură dată. Vă recomandăm Calibre, un program compatibil atât cu Mac, cât și cu PC.

Pentru computere, tablete și telefoane Mac, IPad, IPhone iPod touch, există programul IBooks, care este gratuit și vine instalat pe orice dispozitiv Mac.

Calibre se poate descărca gratuit de aici:

http://calibre-ebook.com

Tot ce aveți de făcut este să apăsați butonul Download Calibre.

Pentru telefoanele care rulează cu Android, puteți citi cărțile cu aplicațiile Google Play, cu Kindle sau Aldiko.

Cum să…?

Cum deschid e-book-ul?

O dată ce e-book-ul e descărcat, aveți nevoie de un program de citire de e-books. Există programe gratuite pentru acest scop, pe care trebuie să le descărcați doar o singură dată. Vă recomandăm Calibre, un program compatibil atât cu Mac, cât și cu PC.

Pentru computere, tablete și telefoane Mac, IPad, IPhone iPod touch, există programul IBooks, care este gratuit și vine instalat pe orice dispozitiv Mac.

Pentru telefoanele care rulează cu Android, puteți citi cărțile cu aplicațiile Google Play, cu Kindle sau Aldiko.

Cum să citesc pe Kindle?

O dată cu e-pub-ul, Streamland vă oferă gratuit pentru fiecare titlu cumpărat un fișier mobi pentru Kindle. După ce ați plătit, faceți clic pe Comenzile mele și veți găsi acolo două linkuri. Apăsați pe e-pub și titlul cumpărat, în format e-pub, va fi descărcat în folderul de pe dispozitivul dumneavoastră. Un click pe linkul mobi va avea ca rezultat descărcarea unui fișier pentru Kindle.

Cum citesc?

Dacă aveți programul de citire gratuite deja instalate, puteți deschide cartea cu un simplu click și puteți începe lectura.

Cum găsesc cărțile pe care le-am cumpărat?

O dată plătite, linkurile pentru descărcarea e-book-urilor vor puse automat în Comenzile mele, de sub Contul meu.

Plăți și carduri

Ce sistem de plată folosește platforma?

Veți plăti cărțile pe care doriți să le descărcați prin cardul bancar. Sistemele de plată electronic folosite în cadrul platformei Streamland sunt printre cele mai simple și mai sigure sisteme de plată din lume: Braintree ( o companie deținută de PayPal) și Stripe. Sistemul Stripe este folosit de Facebook și Twitter, printre alte companii.

Cardul meu nu a mers pentru plată. De ce?

Am întâlnit această problemă, legată de selectarea greșită a țării. Pentru cardurile emise în România, trebuie să selectați din lista defilantă România.

De ce să mă înregistrez?

Trebuie să vă înregistrați ca utilizator al platformei, pentru a putea cumpăra o carte sau mai multe și pentru a putea intra în clubul Streamland Plus, beneficiind astfel de cele mai mici prețuri la cărți (reduceri garantate de 40% tot timpul). Odată înregistrat, puteți cumpăra orice carte într-un mod foarte simplu, fără a avea nevoie să completați de fiecare dată datele dvs.

Cărțile îmi aparțin?

Orice carte cumpărată de pe Streamland vă aparține și o veți putea păstra și reciti oricând.

Digital First

Cine poate deveni autor Digital First?

Poate deveni autor Digital First:

  • • un scriitor căruia o editură tradițională i-a publicat una sau mai multe cărți pentru care contractul de publicare a expirat, iar editura nu mai dorește să-l reînnoiască; sau un autor care a scris o nouă carte, dar editura la care a publicat până acum are alte priorități și nu o poate include în programul ei în viitorul apropiat.
  • • un autor încă nepublicat, dar care a scris o carte excelentă.
  • • un blogger urmărit de foarte mulți cititori, care a scris o carte de ficțiune sau de non-ficțiune și vrea s-o vândă direct publicului său.
  • • un traducător care a tradus din pasiune o carte pentru care a obținut drepturile unei ediții în limba română direct de la autor și vrea să fie publicată în formă digitală și pusă în vânzare.
Când și cum încasez drepturile de autor dacă sunt inclus în programul Digital First și cartea mea e publicată pe platforma Streamland?

Ca autor Digital First, încasați 50% din prețul de vânzare al cărții. În 30 de zile de la sfârșitul fiecărei luni, veți primi pe e-mail numărul de exemplare vândute. Plata drepturilor de autor se face în termen de 30 zile de la sfârșitul fiecărei luni calendaristice.

Care sunt avantajele Digital First?

Posibilitatea publicării în ediție tipărită: autorii celor mai descărcate cărți vor fi recomandați editurilor partenere Streamland în vederea unei ediții tipărite.

Experiența unei lecturi digitale speciale: Digital First nu numai că vă permite să vindeți direct cititorilor și să încasați 50% din preț, dar dispune și de instrumente speciale prin care conținutul dvs. poate să includă imagini fișiere audio, video, gif-uri.

Cititorii vă pot promova cartea pe Facebook și Twitter. Fragmente din creațiile dvs. pot fi promovate pe Facebook sau Twitter, iar cititorii pot alege și posta ceea ce le place printr-un singur click pe iconurile respective după selectarea frazei sau a pasajului care i-a impresionat.

Care este primul pas pentru a deveni autor al programului Digital First?

Primul pas este să ne trimiteți o prezentare a dvs. ca autor și a creației dvs. Prezentarea ( nu mai mult de 2,000 de semne) va fi primul criteriu de selecție. Trebuie să ne ofere date despre dvs., să vă descrie motivația de a scrie, să conțină un rezumat al cărții și principalele trăsături pe care le socotiți atuuri.

Dacă prezentarea dvs. și a cărții e convingătoare, veți primi un e-mail prin care vă este solicitată trimiterea textului pe care îl propuneți spre publicare. Dacă ceea ce ați scris este potrivit pentru Digital First, veți primi un e-mail care are în atașament contractul de autor care trebuie semnat înainte de publicarea ediției digitale pe Streamland.

Updating…
  • No products in the basket.